Menu
close

Rob van Tetering – toimitusjohtaja

Rob Van Tetering on toiminut SESVanderHaven toimitusjohtajana 2. lokakuuta 2008 lähtien. Hän aloitti uransa sokerijuurikasalalla hollantilaisessa D.J. Vanderhave -yrityksessä, jossa hän toimi kansainvälisenä myyntipäällikkönä yhdeksän vuoden ajan. Sen jälkeen hän työskenteli Advanta Seedsin kansainvälisenä myyntipäällikkönä. Vuonna 2005 hän alkoi toimia hallintopääjohtajana (COO) SESVanderHavella ja toimitusjohtajana vuonna 2008.

Hänen oikeana kätenään toimii SESVanderHavenin johtoryhmä, johon kuuluu talousjohtaja Stijn Van Mollen, siementuotannonpäällikkö ja Ranskan toimitusjohtaja Bruno Dequiedt, kaupallinen päällikkö Bruno Vandamme, toimintapäällikkö Benny Jacobson, tuotekehitysjohtaja Henrik Tschoep sekä henkilöstöjohtaja Ann Van Loon.

Stijn Van Mollen – Talousjohtaja

Stijn Van Mollen aloitti uransa SESVanderHavenilla ryhmän talouspäällikkönä vuonna 2015. Heinäkuussa 2019 hän vastaanotti tehtävän talousjohtajana, mikä tarkoitti siirtymistä osaksi SESVanderHavenin johtoryhmää.

Ennen uraansa SESVanderHavenilla Stijn työskenteli kirjanpito- ja konsultointiyritys KPMG:llä 14 vuoden ajan, ja vuodesta 2010 vuoteen 2015 hän toimi vanhempana johtajana.

Bruno Dequiedt – siementuotantopäällikkö ja Ranskan toimitusjohtaja

Bruno Dequiedt on SESVanderHave-konsernin siementuotantopäällikkö. Hän toimii lisäksi Ranskan toimitusjohtajana.

Hän aloitti uransa sokeriteollisuuden alalla. Viisi vuotta myöhemmin vuonna 1990 hän siirtyi SESVanderHavelle.

Hän toimi erilaisissa tehtävissä useilla liiketoiminta-aloilla, muun muassa testauksen hallinnassa, tuotekehityksessä, markkinoinnin ja myynnin sekä siementuotannon aloilla.

Bruno Vandamme – kaupallinen päällikkö

Bruno Vandamme on toiminut SESVanderHaven kaupallisena päällikkönä vuodesta 2009 lähtien.

Hän aloitti uransa yrityksessä vuonna 1990. Tuolloin SESinä tunnetulla yrityksellä oli useita tytäryhtiöitä, muun muassa Belgiassa toimiva SAPSA, jossa Bruno vastasi kaupallisesta toiminnasta. Kolmen vuoden jälkeen hän siirtyi SESin pääkonttoriin, jossa hän vastasi sokerijuurikkaan siementen myynnistä myyntipäällikkönä.

Vuonna 1997 hän sai vastuun Keski- ja Itä-Euroopan myynnistä.

Benny Jacobs – toimintapäällikkö

Benny Jacobs siirtyi SESVanderHavelle tehdaspäälliköksi vuonna 1997, ja vuonna 2016 hän siirtyi toimintapäällikön tehtäviin. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat valmistuksen lisäksi logistiikka-, terveys-, turvallisuus ja ympäristö-, energia- sekä tekniikkapalveluosastot.

Hän aloitti uransa vuonna 1989 autoalalla VCST:llä, jossa hän toimi prosessi-insinöörinä ja sen jälkeen projektipäällikkönä.

Hankittuaan kokemusta logistiikka- ja suunnittelupäällikkönä Spaas Kaarsenilla Hamont-Achelissa hän siirtyi SESVanderHavelle vuonna 1997.

Hendrik Tschoep – Tuotekehitysjohtaja

Vuonna 2019 Hendrik Tschoep vastaanotti tuotekehitysjohtajan tehtävät. Hendrik aloitti uransa SESVanderHavenilla vuonna 2008 jalostajana.

Vuonna 2014 hänestä tuli IB-linjojen (inbred line) kehityksen johtaja, jossa hän koordinoi uusien jalostuslinjojen tutkimusta.

Uudessa tehtävässään tuotekehitysjohtajana Hendrik on päävastuussa IB-linjojen kehityksestä globaalissa tutkimus- ja jalostustoiminnassa SESVanderHavenilla.

Ann Van Loon – Henkilöstöjohtaja

SESVanderHavenin suurin voimavara on sen työntekijät, ja haluammekin investoida henkilöstöömme pitkäjänteisesti. SESVanderHavenin johtoryhmässä koko henkilöstöä edustaa Ann Van Loon.

Ann on työskennellyt henkilöstöpäällikkönä SESVanderHavenilla vuodesta 2008 ja vuonna 2019 hän aloitti henkilöstöjohtajana.

Ennen SESVanderHavenia Ann oli saavuttanut jo yli 15 vuoden kokemuksen henkilöstöpäällikkön tehtävistä eri yrityksissä, kuten General Electric (Benelux) ja Hercules.