Menu
close

Rob van Tetering – toimitusjohtaja

Rob Van Tetering on toiminut SESVanderHaven toimitusjohtajana 2. lokakuuta 2008 lähtien. Hän aloitti uransa sokerijuurialalla hollantilaisessa D.J. Vanderhave -yrityksessä, jossa hän toimi kansainvälisenä myyntipäällikkönä yhdeksän vuoden ajan. Sen jälkeen hän työskenteli Advanta Seedsin kansainvälisenä myyntipäällikkönä. Vuonna 2005 hän alkoi toimia hallintopääjohtajana (COO) SESVanderHavella ja toimitusjohtajana vuonna 2008.

Hänen vanhempaan hallintatiimiinsä kuuluvat Bruno Dequiedt (siementuotantopäällikkö ja Ranskan toimitusjohtaja), Bruno Vandamme (kaupallinen päällikkö), Benny Jacobs (toimintapäällikkö).

Bruno Dequiedt – siementuotantopäällikkö ja Ranskan toimitusjohtaja

Bruno Dequiedt on SESVanderHave-konsernin siementuotantopäällikkö. Hän toimii lisäksi Ranskan toimitusjohtajana.

Hän aloitti uransa sokeriteollisuuden alalla. Viisi vuotta myöhemmin vuonna 1990 hän siirtyi SESVanderHavelle.

Hän toimi erilaisissa tehtävissä useilla liiketoiminta-aloilla, muun muassa testauksen hallinnassa, tuotekehityksessä, markkinoinnin ja myynnin sekä siementuotannon aloilla.

Bruno Vandamme – kaupallinen päällikkö

Bruno Vandamme on toiminut SESVanderHaven kaupallisena päällikkönä vuodesta 2009 lähtien.

Hän aloitti uransa yrityksessä vuonna 1990. Tuolloin SESinä tunnetulla yrityksellä oli useita tytäryhtiöitä, muun muassa Belgiassa toimiva SAPSA, jossa Bruno vastasi kaupallisesta toiminnasta. Kolmen vuoden jälkeen hän siirtyi SESin pääkonttoriin, jossa hän vastasi sokerijuurikkaan siementen myynnistä myyntipäällikkönä.

Vuonna 1997 hän sai vastuun Keski- ja Itä-Euroopan myynnistä.

Benny Jacobs – toimintapäällikkö

Benny Jacobs siirtyi SESVanderHavelle tehdaspäällikkönä vuonna 1997, ja vuonna 2016 hän siirtyi toimintapäällikön tehtäviin. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat valmistuksen lisäksi logistiikka-, terveys-, turvallisuus ja ympäristö-, energia- sekä tekniikkapalveluosastot.

Hän aloitti uransa vuonna 1989 autoalalla VCST:llä, jossa hän toimi prosessi-insinöörinä ja sen jälkeen projektipäällikkönä.

Hankittuaan kokemusta logistiikka- ja suunnittelupäällikkönä Spaas Kaarsenilla Hamont-Achelissa hän siirtyi SESVanderHavelle vuonna 1997.