Menu
close

Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty 19. maaliskuuta 2019

Yksityisyyden ja henkilötietojen suojakäytäntö

Yksityisyyden ja henkilötietojen suojaaminen on erittäin tärkeää SESVANDERHAVE NV:lle (tämän jälkeen ”SESVANDERHAVE”). Käsittelemme henkilötietojasi Personal Data Protection Actin (henkilötietolaki), yleisen tietosuoja-asetuksen v. 2016 (GDPR) sekä muiden sovellettavien lakien, asetusten ja säädösten ehtojen mukaisella tavalla. SESVANDERHAVE voi muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä silloin tällöin. Löydät tietosuojakäytäntömme uusimman version aina verkkosivultamme.

Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?

SESVanderhave on henkilötietojesi käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä.

Mitä tietoja keräämme ja mihin tarkoitukseen keräämme, käsittelemme ja käytämme tietojasi?

Aivan ensiksi voimme vahvistaa, että pelkkä vierailu sivustollamme www.sesvanderhave.com ei paljasta henkilöllisyyttäsi, vaan ainoastaan joitakin tietoja, kuten mutta ei rajoitetusti käyttämällesi Internet-palveluntarjoajallesi.
Jos lähetät meille sähköpostia, käytämme meille antamiasi henkilötietoja (kuten nimi, osoite, puhelinnumero jne.) kysymyksiisi tai kommentteihisi vastaamiseen sekä tilaustesi käsittelemiseen osana sopimuksen täyttämistä. Jos rekisteröidyt uutiskirjeidemme tai yrityksemme tapahtumien kutsujen tilaajaksi esimerkiksi sivustomme www.sesvanderhave.com, sovelluksen kautta, käytämme henkilötietojasi pyytämäsi tietojen lähettämiseen. Jos olet kaupallisessa suhteessa kanssamme, saatamme myös lähettää sinulle omasta aloitteestamme uutiskirjeitä ja kutsuja esimerkiksi mainostarkoituksissa, mutta vain jos olet antanut siihen ennakkosuostumuksesi. Saatamme lisäksi käsitellä henkilötietojasi palvelujemme tarjoamistarkoituksissa. Lopuksi, jos haet meille töihin ja lähetät CV:si verkkosivumme kautta, henkilötietojasi käsitellään tässä nimenomaisessa tarkoituksessa. Keräämme vain henkilötietoja, jotka ovat täysin välttämättömiä yllä mainittuihin toimiin ja annettuasi siihen ensin suostumuksesi.

Me tai joku kumppaneistamme voi käsitellä henkilötietojasi sekä EU:n sisällä että sen ulkopuolella yllä olevissa tarkoituksissa. Koska jotkut Euroopan unionin ulkopuoliset maat eivät tarjoa EU:n kaltaista henkilötietojen suojaustasoa, olemme ottaneet käyttöön suojalausekkeet, joiden ansiosta myös nämä maat toimivat Euroopan yleisen tietosuoja-asetuksen v. 2016 kanssa yhdenmukaisesti. Tietojasi ei anneta SESVANDERHAVE Groupin ulkopuolisille kolmansille osapuolille, paitsi kun ne liittyvät palvelujemme tarjoamiseen. Henkilötietoja voidaan myös siirtää SESVANDERHAVE Groupin ja Euroopan unionin ulkopuolisille kolmansille osapuolille tarvittaessa, jolloin otamme käyttöön yllä mainitut suojalausekkeet.

SESVanderHave ei säilytä henkilötietojasi pidempään kuin niitä tarvitaan liittyen säilytystarkoituksiin.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus milloin tahansa kieltää henkilötietojesi käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin ja/tai kaiken tai tietyntyyppisten markkinointitietojen vastaanottamistarkoituksiin. Voit lähettää ilmoituksen käyttökiellosta osoitteeseen: SESVANDERHAVE N.V., Marketing Department, Industriepark Soldatenplein Zone 2 Nr 15, 3300 Tienen, BELGIUM, tai sähköpostitse osoitteeseen info@SESVANDERHAVE.com.

Sinulla on myös oikeus pyytää SESVANDERHAVEA, siinä määrin kuin se käsittelee henkilötietojasi rekisterinpitäjänä Personal Data Protection Actin (henkilötietolaki) ja yleisen tietosuoja-asetuksen v. 2016 tarkoittamissa merkityksissä, ilmoittamaan sinulle, millaisia henkilötietoja se sinusta säilyttää ja soveltuvin osin pyytää tietojen korjausta, täydennystä, poistamista tai estämistä. Lähetä tällaiset pyynnöt osoitteeseen SESVANDERHAVE N.V., FOA Privacy, Industriepark Soldatenplein Zone 2 Nr 15, 3300 Tienen, BELGIUM, tai sähköpostitse osoitteeseen privacy@sesvanderhave.com.

Sinulla on aina oikeus lähettää vaatimus Belgian tietosuojaviranomaiselle (https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/)

Ulkoiset linkit

Sivustollamme voi esiintyä linkkejä, jotka viittaavat kolmansien osapuolten sivustoihin. SESVANDERHAVE ei voi vaikuttaa ulkoisten palveluntarjoajien sivustojen sisältöön ja suunnitteluun. Tämä tietosuojakäytäntö ei koske näitä sivustoja. Näillä sivustoilla vierailu tapahtuu omalla vastuullasi.

Tietojesi turvallisuus

SESVANDERHAVE käyttää asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojellakseen henkilötietoja häviämiseltä tai kaikelta muulta laittomalta käsittelyltä.