Menu
close

Yksityisyyskäytäntö

Viimeksi päivitetty 9. lokakuuta 2020

Yksityisyyden ja henkilötietojen suojakäytäntö

Yksityisyyden ja henkilötietojen suojaaminen on erittäin tärkeää SESVANDERHAVE NV/SA:lle (tämän jälkeen ”SESVANDERHAVE”). Käsittelemme henkilötietoja Belgian henkilötietojen suojauksesta annetun lain (Wet betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens / Loi relative à la protection des personnes physiques à l'égard des traitements de données à caractère personnel – 30. heinäkuuta 2018), vuoden 2016 yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) sekä muiden sovellettavien lakien, asetusten ja säädösten ehtojen mukaisella tavalla. SESVANDERHAVE voi muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä silloin tällöin. Löydät tietosuojakäytäntömme uusimman version aina verkkosivultamme.

Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?

SESVanderhave, jonka rekisteröity toimipaikka sijaitsee osoitteessa 3300 Tienen, Industriepark 15, yritystunnus 0431.431.749, puhelin +32 16 80 82 11, on alla määritettyjen henkilötietojesi käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä.

Mitä tietoja keräämme ja mihin tarkoitukseen keräämme, käsittelemme ja käytämme tietojasi?

Aivan ensiksi voimme vahvistaa, että pelkkä vierailu sivustollamme www.sesvanderhave.com ja/tai www.eshop.sesvanderhave.com ei paljasta henkilöllisyyttäsi, vaan ainoastaan joitakin tietoja, muun muassa mutta ei rajoitetusti käyttämällesi Internet-palveluntarjoajallesi.

Alla on lueteltu erilaisia meidän suorittamiamme käsittelytoimia.

  • Jos lähetät meille sähköpostia, käytämme meille antamiasi henkilötietoja (kuten nimi, osoite, puhelinnumero jne.) kysymyksiisi tai kommentteihisi vastaamiseen sekä tilaustesi käsittelemiseen osana sopimuksen täyttämistä, mikäli on tarpeen ryhtyä sopimuksia edeltäviin toimiin.

Tietojen säilytysaika: Säilytämme henkilötietojasi enintään 10 vuotta sen jälkeen, kun et enää ole aktiivinen yhteyshenkilö.

  • Jos rekisteröidyt uutiskirjeidemme tai yrityksemme tapahtumien kutsujen tilaajaksi esimerkiksi sivustollamme www.sesvanderhave.com olevan sovelluksen kautta, käytämme henkilötietojasi (nimi ja sähköpostiosoite) pyytämiesi tietojen lähettämiseen kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi etenkin uutiskirjeitämme ja tapahtumiamme koskevan tilauksesi suhteen.

Tietojen säilytysaika: Säilytämme henkilötietojasi enintään 10 vuotta sen jälkeen, kun et enää ole aktiivinen yhteyshenkilö.

  • Jos olet kaupallisessa suhteessa kanssamme, saatamme myös lähettää sinulle omasta aloitteestamme uutiskirjeitä ja kutsuja esimerkiksi mainostarkoituksissa, mikäli meidän on valvottava etujamme. Etumme on palvella sinua asiakkaana paremmin antamalla sinulle ajantasaisia tietoja toiminnastamme ja tuotteistamme. Mikäli et halua saada näitä uutiskirjeitä ja kutsuja, voit aina ilmoittaa asiasta.

Tietojen säilytysaika: Säilytämme henkilötietojasi enintään 10 vuotta sen jälkeen, kun et enää ole aktiivinen (ellet ilmoita vastustavasi sitä).

  • Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi (nimi, osoite, sähköpostiosoite, yritys, jonka puolesta toimit, puhelinnumero), jotta voimme hallita rekisteröitymistäsi verkkomyymälän käyttäjäksi. Henkilötietojesi käsittely on tarpeen, jotta voimme täyttää kanssasi tekemäsi sopimuksen ehdot. Henkilötietojesi käsittely on tarpeen, jotta voimme rekisteröidä sinut verkkomyymälämme käyttäjäksi. Muussa tapauksessa rekisteröitymistäsi ei voida hallita.

Tietojen säilytysaika: Säilytämme henkilötietosi, kunnes poistat tilisi tai sen jälkeen, kun viimeisistä toimistasi tilillä on kulunut kymmenen vuotta.

  • Saatamme kerätä ja käsitellä henkilötietoja (nimi, osoite, sähköpostiosoite, yritys, jonka puolesta toimit, tilaustiedot, maksutiedot, asiakasnumero, ALV-numero tai yritystunnus, puhelinnumero) palveluidemme tarjoamista varten esimerkiksi silloin, kun tilaat tuotteitamme verkkosivuiltamme tai verkkomyymälöistämme, jotta voimme täyttää kanssasi tekemäsi sopimuksen ehdot.

Tietojen säilytysaika: Säilytämme henkilötietojasi enintään 10 vuotta palvelun tarjoamisen, esimerkiksi tilauksen jälkeen.

  • Lopuksi, jos käytät tiloja työnhakuun tai lähetät CV:si verkossa verkkosivujemme kautta, henkilötietosi käsitellään, jotta hakemuksesi voidaan arvioida sopimuksen tekoa edeltäviä toimia varten ja rekrytointireservin ylläpitämiseksi, jotta voimme valvoa etujamme. On etujemme mukaista ottaa sinuun myöhemmin yhteyttä työtilaisuuden tarjoamiseksi, mikäli avoimia työpaikkoja ei ole välittömästi saatavilla. Mikäli et halua, että sinut lisätään rekrytointireserviin, voit aina ilmoittaa asiasta.

Tietojen säilytysaika: säilytämme henkilötietojasi enintään 10 vuotta hakemuksesi jälkeen.

Keräämme vain henkilötietoja, jotka ovat tarpeen yllä mainittuja toimia varten.

Henkilötietojesi siirtäminen

Me tai joku kumppaneistamme voi käsitellä henkilötietojasi sekä EU:n sisällä että sen ulkopuolella yllä olevissa tarkoituksissa. Koska jotkut Euroopan unionin ulkopuoliset maat eivät tarjoa EU:n kaltaista henkilötietojen suojaustasoa, olemme ottaneet käyttöön suojalausekkeet, joiden ansiosta nekin toimivat vuonna 2016 annetun eurooppalaisen yleisen tietosuoja-asetuksen kanssa yhdenmukaisesti. Henkilötietojasi ei anneta SESVANDERHAVE Groupin ulkopuolisille kolmansille osapuolille, paitsi kun ne liittyvät palvelujemme tarjoamiseen. Henkilötietoja voidaan myös siirtää SESVANDERHAVE Groupin ja Euroopan unionin ulkopuolisille kolmansille osapuolille tarvittaessa, jolloin otamme käyttöön yllä mainitut suojalausekkeet.

Oikeutesi

Sinulla on useita oikeuksia:

  • Sinulla on aina oikeus käyttää henkilötietojasi.
  • Sinulla on aina oikeus korjata henkilötietojasi.
  • Sinulla on aina oikeus poistaa henkilötietojasi.
  • Sinulla on oikeus rajoittaa itseäsi koskevien henkilötietojen käsittelyä.
  • Sinulla on oikeus kieltäytyä henkilötietojesi käsittelystä.
  • Sinulla on aina oikeus peruuttaa suostumuksesi, kun henkilötietojasi käsitellään suostumuksesi perusteella.
  • Sinulla on oikeus kieltäytyä henkilötietojesi käsittelystä suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen.

Lähetä tällaiset pyynnöt osoitteeseen SESVANDERHAVE N.V., FOA Privacy, Industriepark Soldatenplein Zone 2 Nr 15, 3300 Tienen, BELGIUM, tai sähköpostitse osoitteeseen privacy@sesvanderhave.com.

Sinulla on aina oikeus lähettää vaatimus asuinpaikkasi valvontaviranomaiselle. Belgiassa kyseessä on seuraava viranomainen:

Tietosuojaviranomainen
Drukpersstraat 35 - Rue de la Presse 35
1000 Brussels
contact@apd-gba.be
Puh. +32 2 247 48 00.
https://www.dataprotectionauthority.be/

https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/

Ulkoiset linkit

Sivustollamme voi esiintyä linkkejä, jotka viittaavat kolmansien osapuolten sivustoihin. SESVANDERHAVE ei voi vaikuttaa ulkoisten palveluntarjoajien sivustojen sisältöön ja suunnitteluun. Tämä tietosuojakäytäntö ei koske näitä sivustoja. Näillä sivustoilla vierailu tapahtuu omalla vastuullasi.

Tietojesi turvallisuus

SESVANDERHAVE käyttää asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojellakseen henkilötietoja häviämiseltä tai kaikelta muulta laittomalta käsittelyltä.