Menu
kapat

Gizlilik politikası

Son güncelleme 19 Mart 2019

Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası

Gizliliğin korunması ve kişisel verilerin güvenliği SESVANDERHAVE NV (bundan böyle "SESVANDERHAVE" olarak anılacaktır) için çok önemlidir. Kişisel verileri Kişisel Verileri Koruma Yasası (Personal Data Protection Act - Wet bescherming persoonsgegevens), Genel Veri Koruma Yönetmeliği 2016 (GDPR) ve diğer geçerli yasa, yönetmelik ve kuralların hükümlerine uygun olarak işliyoruz. SESVANDERHAVE, bu Gizlilik politikasını zaman zaman değiştirebilir. Bu web sitesinde, Gizlilik politikamızın en son sürümünü her zaman görüntüleyebilirsiniz.

Kişisel verilerinizin işlenmesinden kim sorumludur?

SESVanderhave, kişisel verilerinizin işlenmesi için denetleyicidir.

Hangi verileri topluyoruz ve verilerinizi hangi amaçla topluyor, işliyor ve kullanıyoruz?

Öncelikle, www.sesvanderhave.com web sitemizi ziyaret etmenizin kimliğinizi açıklamadığını, yalnızca kullandığınız İnternet Servis sağlayıcısı gibi ancak bununla sınırlı olmamak üzere bazı bilgileri ifşa ettiğini doğrulayabiliriz.
Bize bir e-posta gönderirseniz, bize açıklamayı seçtiğiniz kişisel verileri (örneğin, isim, adres, telefon numarası vb.) sorularınıza veya yorumlarınıza yanıt vermek ve siparişlerinizi yerine getirmek veya bir sözleşmenin yerine getirilmesinin bir parçası olarak kullanacağız. Örneğin www.sesvanderhave.com web sitemizdeki uygulama aracılığıyla şirketimizin etkinliklerine haber bültenleri veya davetler almak için kaydolursanız, kişisel verilerinizi size istenen iletişimi göndermek için kullanacağız. Sizinle olan ticari ilişkimiz bağlamında, ayrıca, örneğin tanıtım amaçlı olarak, ancak yalnızca önceden onay verdiyseniz, kendi inisiyatifimizle size haber bültenleri veya davetiyeler gönderebiliriz. Ek olarak, kişisel verileri hizmetlerimizin sağlanmasıyla bağlantılı amaç için işleyebiliriz. Son olarak, bir işe başvurmak için tesisi kullanırsanız veya CV'nizi web sitemiz üzerinden çevrimiçi olarak gönderirseniz, kişisel verileriniz bu kapsamda işlenecektir. Yalnızca, yukarıda belirtilen faaliyetlerle ilgili olarak ve önceden onayınızı verdikten sonra kesinlikle gerekli olan kişisel verileri toplarız.

Kişisel veriler, yukarıda belirtilen amaçlarla AB içinde veya dışında tarafımızdan veya iştiraklerimizden herhangi biri tarafından işlenebilir. Avrupa Birliği dışındaki bazı ülkeler Avrupa Birliği'ne benzer düzeyde kişisel veri koruması sunmadığından, 2016 Avrupa Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile de uyumlu olacak şekilde sözleşmeye bağlı güvenlik önlemleri ayarladık. Verileriniz, hizmetlerimizin sağlanması dışında ve bununla bağlantılı olarak SESVANDERHAVE Group dışındaki üçüncü şahıslara aktarılmayacaktır. Kişisel veriler, gerektiğinde SESVANDERHAVE Group dışındaki üçüncü şahıslara ve Avrupa Birliği dışındaki ülkelerdeki üçüncü şahıslara da aktarılabilir, bu yukarıda belirtilen sözleşme korumalarını ayarlıyor olacağız.

SESVanderHave, kişisel verilerinizi saklanma amaçları için gerekenden daha uzun süre saklamaz.

Haklarınız

Kişisel verilerinizin doğrudan pazarlama amacıyla kullanılmasına ve / veya belirli veya her türlü pazarlama bilgisinin alınmasına her zaman itiraz etme hakkına sahipsiniz. İtirazlar, SESVANDERHAVE N.V., Pazarlama Departmanı dikkatine, Industriepark Soldatenplein Zone 2 Nr 15, 3300 Tienen, BELÇİKA veya info@SESVANDERHAVE.com adresine gönderilebilir.

Ayrıca, Kişisel Verileri Koruma Yasası (Personal Data Protection Act - Wet bescherming persoonsgegevens) ve 2016 Genel Veri Koruma Yönetmeliği anlamında veri sorumlusu olarak kişisel verileri işlediği ölçüde, SESVANDERHAVE'den sizinle ilgili sakladığı kişisel veriler hakkında sizi bilgilendirmek ve uygun olduğu ölçüde bu verilerin düzeltilmesini, eklenmesini, silinmesini veya engellenmesini talep etme hakkına sahipsiniz. Bu yöndeki talepler SESVANDERHAVE N.V., FOA Privacy, Industriepark Soldatenplein Zone 2 Nr 15, 3300 Tienen, BELÇİKA veya privacy@sesvanderhave.com adresine gönderilebilir.

Her zaman Belçika Veri Koruma Kurumu'na bir dava açma hakkına sahipsiniz (https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/)

Dış bağlantılar

Web sitemiz bazen üçüncü şahısların sitelerine atıfta bulunan bağlantılar içerebilir. SESVANDERHAVE'ın harici sağlayıcıların sitelerinin içeriği ve tasarımı üzerinde hiçbir etkisi yoktur. Bu Veri Gizliliği Politikası onlar için geçerli değildir. Bu bağlantıların ziyaret edilmesi riski size ait olacaktır.

Verilerinizin güvenliği

SESVANDERHAVE, kişisel verileri kayıplara veya herhangi bir yasadışı işleme biçimine karşı korumak için uygun teknik ve organizasyonel önlemleri almıştır.