Menu
Закрити

Політика конфіденційності

Дата останнього оновлення: 19 березня 2019 р.

Політика конфіденційності та захисту персональних даних

Компанія SESVANDERHAVE NV (далі — «SESVANDERHAVE») серйозно ставиться до захисту конфіденційності та персональних даних. Ми здійснюємо обробку персональних даних відповідно до положень Закону про захист персональних даних (Personal Data Protection Act - Wet bescherming persoonsgegevens), Загального регламенту про захист даних 2016 р і положень інших чинних законів, регламентів і правил. SESVANDERHAVE може час від часу змінювати цю політику. Останню редакцію Політики конфіденційності можна переглянути на цьому веб-сайті.

Хто несе відповідальність за обробку ваших персональних даних

SESVanderhave є контролером, що відповідає за обробку ваших персональних даних.

Які дані ми збираємо, і з якою метою збираються, обробляються й використовуються ваші дані

По-перше, можемо запевнити, що перебування на нашому веб-сайті www.sesvanderhave.com не призводить до розкриття вашої особи. Ми отримуємо доступ лише до деяких відомостей, зокрема про вашого постачальника інтернет-послуг.
Якщо ви надішлете нам електронного листа, ми будемо використовувати надані вами персональні дані (наприклад, ім’я, адресу, номер телефону тощо) для надання відповідей на ваші запитання або коментарі, обробки ваших замовлень або в рамках виконання договору. Якщо ви надасте згоду на отримання розсилок або запрошень на події нашої компанії, наприклад, подавши заявку на веб-сайті www.sesvanderhave.com, ваші персональні дані використовуватимуться для надсилання вам необхідної інформації Для налагодження комерційних відносин ми також можемо надсилати вам інформаційні розсилки або запрошення за власною ініціативою, наприклад, у рекламних цілях, але лише якщо на це попередньо отримано вашу згоду. Крім цього, ми можемо здійснювати обробку персональних даних із метою, пов’язаною з наданням наших послуг. І на останок, якщо ви висунете свою кандидатуру на роботу або надішлете резюме онлайн за допомогою нашого веб-сайту, ваші персональні дані оброблятимуться з цією метою. Ми збираємо персональні дані, лише коли це необхідно у зв’язку із зазначеними вище цілями та якщо на це попередньо отримано вашу згоду.

Обробка персональних даних може здійснюватися нами або будь-якою з наших дочірніх компаній усередині та поза межами ЄС у зазначених вище цілях. Оскільки рівень захисту персональних даних у деяких країнах, що не є членами Європейського Союзу, відрізняється від рівня, гарантованого в ЄС, зобов’язання щодо дотримання Загального регламенту про захист даних від 2016 р закріплено у відповідних договорах. Ваші дані не передаються третім сторонам, що не належать до групи компаній SESVANDERHAVE, з іншою метою, окрім надання наших послуг. Персональні дані можуть також передаватися третім сторонам поза межами групи компаній SESVANDERHAVE і Європейського Союзу, коли це необхідно, і в таких випадках будуть впроваджені договірні зобов'язання, як описано вище.

SESVanderHave не зберігає ваші персональні дані довше, ніж це необхідно для досягнення відповідних цілей.

Ваші права

Ви маєте право будь-коли відкликати згоду на використання ваших персональних даних у маркетингових цілях і/або на отримання маркетингової інформації певного типу чи взагалі. Відкликати згоду можна за такою адресою: SESVANDERHAVE N.V., для відділу маркетингу, Industriepark Soldatenplein Zone 2 Nr 15, 3300 Tienen, BELGIUM або на сайті info@SESVANDERHAVE.com.

Також ви маєте право вимагати від SESVANDERHAVE, якщо компанія здійснює обробку ваших персональних даних як контролер даних у рамках Закону про захист персональних даних (Personal Data Protection Act - Wet bescherming persoonsgegevens) і Загального регламенту про захист даних від 2016 р., повідомити вам, які пов'язані з вами персональні дані збираються, і, у передбачених випадках, надіслати запит про виправлення, доповнення, видалення або блокування цих даних. Такі запити можна надсилати на адресу SESVANDERHAVE N.V., FOA Privacy, Industriepark Soldatenplein Zone 2 Nr 15, 3300 Tienen, BELGIUM, або на сайті privacy@sesvanderhave.com.

У вас також є право будь-коли подати скаргу до Органу з нагляду за дотриманням законодавства про захист персональних даних Бельгії (https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/)

Зовнішні посилання

На нашому веб-сайті час від часу можуть траплятися посилання, які ведуть на сайти третіх сторін. SESVANDERHAVE не несе відповідальності за вміст або оформлення сайтів зовнішніх постачальників. Ця Політика конфіденційності даних до них не застосовується. Рішення щодо переходу за цими посиланнями ви приймаєте на власний ризик.

Захист ваших даних

Компанія КSESVANDERHAVE вжила відповідних технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання втраті або будь-якій незаконній обробці ваших даних.