Menu
close

SESVanderHave on erikoistunut sokerijuurikkaan siementen tuotannon kaikkiin osa-alueisiin uusien lajikkeiden kehittämisestä lopullisiin sinisiin siemeniin, jotka ovat valmiita myytäväksi kaikkialla maailmassa.

Säilyttääksemme tunnetun asiantuntemuksemme ja laatustandardimme prosessin kaikissa vaiheissa luotamme jokaisen SESVanderHaven työntekijän arvokkaaseen panokseen. Yli 650 työntekijämme kokemus ja sitoutuminen ovat keskeisiä vahvuuksia, jotka auttavat meitä - yrityksenä - saavuttamaan tavoitteemme tuoda markkinoille viljelijöiden tarpeita vastaavia sokerijuurikaslajikkeita.

T&I-tiimimme

Noin kolmasosa SESVanderHaven työntekijöistä työskentelee tutkimus- ja innovaatioosastollamme. Lisäksi investoimme yli 15 % vuotuisesta liikevaihdostamme tutkimus- ja innovaatiotoimintaan.

Joka vuosi testataan yli 12 000 uutta genotyyppiä ja kylvetään miljoona uutta kasvia koepelloillemme.

Päätavoitteemme on toimittaa uusia sokerijuurikaslajikkeita:

  • korkeammat tuotot
  • pienempi ympäristöjalanjälki
  • suurempi vastustuskyky tuholaisia ja sairauksia vastaan, kuten cerkospora-lehtilakku, kysta-ankeroiset, keltaviroosi, oireyhtymä "basses richesses”, ...

seuraavan sukupolven sokerijuurikaslajikkeiden on oltava kestäviä ;

  • sopeutunut useisiin ympäristön rasituksiin, kuten kuivuuteen, suolaisuuteen ja kuumuuteen
  • riittävän vaihtelukyvyn omaava tuottamaan satoa myös pienemmillä tuotantopanoksilla (esim. typpi)

T&I-osastollamme on ratkaiseva rooli kyvyssämme tarjota innovatiivisia, kestäviä ja hyvän vaihtelukyvyn omaavia lajikkeita ja ratkaisuja monia näitä uhkia vastaan. Tulevaisuuden ratkaisuissa on yhdistettävä vahva genetiikka, kasvinsuojelu ja agronomiset toimenpiteet.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja tutkimuksestamme ja innovaatioistamme tai jalostustoiminnastamme.

SESVanderHave - innovaatio kasvinjalostus svic käsin risteytykset tiimi

Tiimimme tehtailla

Puolet SESVanderHaven työntekijöistä työskentelee yhdessä neljästä siementenkäsittelytehtaastamme, jotka sijaitsevat Tienenissä (Belgia), Kiovassa (Ukraina), Calignacissa (Ranska) ja Aleksejevkassa (Venäjä). Käsittely koostuu erilaisista vaiheista, kuten puhdistus, esi-idätys, pelletointi, pinnoitus ja pakkaus.

Lue lisää siementen käsittelystä tehtaissamme.


Käsittely koostuu erilaisista vaiheista, kuten puhdistus, esi-idätys, pelletointi, pinnoitus ja pakkaus.
Laatulaboratoriomme varmistaa, että siemenemme laatu säilyy joka vaiheessa. Jokainen tehtailtamme lähtevä siemen on SESVanderHaven syvällisten laatu- ja asiantuntemusprosessien tulos .

Myyntitiimimme

Enemmän kuin koskaan sokerijuurikaslajikkeita on mukautettava viljelijöiden ja asiakkaiden tarpeisiin ja haasteisiin. Pyrimme tarjoamaan uusia sokerijuurikaslajikkeita, joilla on korkeampi sato, pienempi ympäristöjalanjälki ja parempi vastustuskyky tuholaisia ja tauteja vastaan. Tämän saavuttamiseksi SESVanderHave voi luottaa laajaan kansainvälisten myyntitiimien verkostoon.

Nämä sokerijuurikkaan asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi ja erityisolosuhteisiisi parhaiten sopivan lajikkeen.