Menu
close

02. Markkina-analyysi

Aloitamme laajalla markkina-analyysillä tunnistaaksemme kunkin alueen haasteet mitä ilmastoon, maalajiin, sokeriteollisuuden tarpeisiin ja erilaisiin uhkiin (esim. taudit, hyönteiset) tulee. Kartoitamme kyseiset haasteet yksityiskohtaisesti ja määritämme täydellisen sokerijuurikaslajikkeen ominaisuudet kyseiselle markkina-alueelle sokeriteollisuuden, sokerijuurikaslaitosten ja viljelijäyhdistysten tukemana. Kyseisiä ominaisuuksia pidetään "ominaispiirteinä". Mukautettu sokerijuurikas voi sisältää monia erilaisia ominaispiirteitä, jotka yhdistyvät täydellisesti yksittäisessä sokerijuurikaslajikkeessa.

Täydellisen sokerijuurikkaan

Tutkijamme laativat suunnitelman eri alueille ja eri olosuhteisiin ”täydellisen sokerijuurikkaan” luomiseksi. Suunnitelma annetaan jalostajillemme, jotka luovat uuden lajikkeen monien vuosien tutkimus- ja kehitystyön tuloksena.

Lisäksi SESVanderHave ennakoi jatkuvasti viljelijöiden ja sokeriteollisuuden tulevat tarpeet. Mitä tauteja tulee ilmenemään kymmenen vuoden aikana? Rajoitetaanko torjunta-aineiden käyttöä ja vaativatko ne rekisteröintiä? Mitkä ovat sokerimarkkinoiden tulevat kehityssuuntaukset? Tämä edellyttää myös läheistä yhteistyötä sokeriteollisuuden kanssa.

SESVanderHave - siementen jalostusanalyysi täydellinen sokerijuurikas