Menu
close

01. Markkinakysyntä

Uusien ja kilpailukykyisten sokerijuurikaslajikkeiden tuominen markkinoille on pitkäaikainen tavoite, sillä monet eri tekijät määrittävät lajikkeen sopivuuden tiettyyn kasvualueeseen. Monet ulkoiset tekijät, kuten maalaji, sääolosuhteet, taudit, peltojen hallinta jne. vaikuttavat sokerijuurikaslajikkeen tuottavuuteen.

Kun sokerijuurikkaiden kasvukausi on päättynyt miljoonilla sokerijuurikaspelloilla tuhansilla viljelystiloilla kaikkialla maailmassa, sokerijuurikkaat toimitetaan sokeritehtaisiin. Sokerijuurikkaat prosessoidaan tehtaissa sokeriksi elintarvike- ja juomateollisuuden käyttöön.

Sokerin tuotos

SESVanderHave - markkinoiden vaatimukset viljelijän tarpeet sokerijuurikas

”Sokerin tuotos" on tärkein parametri, joka muodostuu juurikastuotannosta ja juurikkaan sokeripitoisuudesta. Mitä suurempi juurikastuotanto ja juurikkaiden sokeripitoisuus, sitä suurempi on viljelijän taloudellinen tuottavuus. Tästä syystä viljelijät haluavat kasvattaa aina parhaita sokerijuurikkaita. Tämä luonnollisesti vaihtelee alueen ja viljelijän mukaan. Kylmemmissä sääolosuhteissa kasvava sokerijuurikas ei tuota samaa sokerin tuotosta Etelä-Espanjassa tai Itä-Kiinassa. Täsmätutkimukset ovat täten tarpeen kunkin sokerijuurikaslajikkeen kohdalla. Tämän vuoksi SESVanderHave tarjoaa laajan valikoiman erilaisia sokerijuurikaslajikkeita kaikille alueille, joissa sokerijuurikkaita viljellään.

Mikä on toimintaperiaatteemme?

Olemme sokerijuurikkaiden asiantuntijoita – SESVanderHave on maailman ainoa yhtiö, jonka toiminta keskittyy yksinomaan sokerijuurikkaan siemenien tutkimustyöhön ja tuotantoon.

SESVanderHave - suomen markkinoiden kysyntä maailman analyysi